Denna film vill jag verkligen gå på


Fiske I Vemhån


120729

Igår vart en riktigt lyckad dag!
Känns bra att bilderna är uppe oxå  :)

Resan Till Östersund


Hej Erik Hassle


120728

Just nu befinner man sig i stan! Denna dag spenderas tsm med småsyskon, morbror, mamma och kusin Jasmine. Skriver kanske ikväll över hur de gick, och vad vi gjorde. Hörs

Tack för en trevlig kväll med god mat

Åh vilken trevlig dag/kväll jag hade igår :) Bildbeviset är i ett så pinsamt dålig bildkvalité, men så var de med mobilkamera oxå..

120726

Idag blir de fullt upp! Ska göra familjefotografering, önskar mig själv lycka till.

Visdomsord ifrån Thorsten Flinck


Amatör

Jag är en amatörfotograf. De vill jag fortsätta vara, men när jag inte kan ge fan i att ta upp till 50-80 bilder på någonting som jag finner intressant, då blir jag tveksam.
De blir heller inte bättre när jag tar bilder som jag inte kan spara på mig, för då vet jag ju att personen/personerna vill ha bilderna. Gör de mig till en frilansare? I grunden inte, eftersom jag inte tar emot fotojobb.

Men hittils har ju lyckats dragit på mig plåtning för både studentbalen & för familjegrejer, pressen hoppar på mig!
Jag vill bara göra de för nöje skull, de kan jag ju oxå fortsätta göra.. Men när folk ber mig att ta bilder, då känner jag press på mig, över att lyckas. Jag är ju för tusan inte utbildad, så de gör mig absolut inte till en riktig fotograf.
Ändå drar jag på mig de fasaden. att jag faktiskt kan ta bilder, då är de ju inte konstigt om dom frågar mig.

Jag har tydligen heller inte lärt mig att säga nej, när dom frågar. Så dår får jag skylla mig själv! Men samtidigt så är de ju spännande att se vad som händer och hur resultatet blir!
Sen tar jag inte betalt, dels för att jag inte har något vettigt tänkt om hur mycket de ska kosta. Men sen gör jag de bara för nöjeskull!

Together we can make it through the day


I wasn't lookin when I stumbled onto you must've been fate

We touch, I feel a rush
We clutch, it isn't much
But it's enough to make
me wonder what's in store for us
It's lust it's torturous

Saknar dig så enormt mycket Valle♥


Varje familj har sina brister

Alltså kan vi konstatera att ingen familj är perfekt, och så kommer de heller aldrig att vara. Men å andra sidan så är de heller ingen fördel med att ha de så heller. Inte för jag klagar.. eller jo.. lite iaf. Men en familj består iaf utav så mkt mer än bara brister, familjer har ju även glädje, sorg, skratt och ledsamhet. Allt på en och samma gång liksom.

It started out with a kiss. How did it end up like this. It was only a kiss.

 

Vackra lillasyster Rebecka


Svartvitt & färg


Idag blev de en sväng till Svegsdamen


FYFAN VAD GLAD JAG ÄR!!

Efter en hel månads ångest över att jag inte har kunnat bloggat, pga egen klanthet, så är jag ÄNTLIGEN inne på mitt blogg konto! FAN SÅ BRA :D

RSS 2.0