2010-09/29

Soon I will scream so loud that my lungs will explode, it's like being under water where I can not breathe

Det är typ så min verklighet fungerar just nu..

100929

Äntligen har det blivit en efterlängtad resa till Vemdalen! Jag har längtat som en tok efter Lisa.
Jag har redan suttit framför tv:n med kvällsprogrammet Berg flyttar in, tsm med Lisa och hennes familj + att jag har tagit härliga höstbilde :) 

Men
dom kommer inte att laddas upp nu, orkar inte de just nu.
God natt


100927

Jag är less på att ha saker går i enda ond cirkel, ja jag vet att det är mitt eget fel..

Helgen har inte varit det jag hoppades att den skulle vara. Det började med att min älskade Valle (hunden) inte var hemma, han var tvungen att stannat kvar hos mormor... Sen var det kallt i hela huset så jag bestämde mig kort och gått för att sova med kläderna på.

Kameran har inte kommit så de känns inte heller så kul just nu, men när jag ändå tänker efter så tycker jag inte att de spelar någon roll om det är bra eller dåligt egentligen.

Ni vet det när man lånar ut någontning till någon, då borde det väl kännas väldigt självklart att man ska få tillbaka det man lånat ut? I mitt fall är det inte så, och jag gillar det inte, men jag hoppas jag får tillbaka hörlurarna!


Här kommer min tröstbild över att jag kan titta på lurarna via en bild



Jobbar och blir nöjd

Sitter och gör en egen power point om filmen "Down With Love" och det går faktiskt väldigt bra.


100921

Tjohoo!

Sorry för att jag inte har skrivit, men alltså ärligt.. Jag glömmer nästa helt och hållet bort att jag har en blogg, men jag vet ändå inte vet vad jag ska skriva om längre.

I helgen vart det gratulationer till min farfar som fyllde år, grattis i efterskott. Sen har brorsan vart hem en sväng och sen stack han :(

Skolan rullar på och det går som det ska med pluggandet, menar jag har inte fått någon anmärkan än.

En sak till, jag har lyckats investera ett USB- minne som jag verkligen behöver för skolarbetet och massa annat grejs nämligen till min systemkamera!! Äntligen har har jag fått den, lovar att det kommer att komma bilder på kameran och bilder från kameran.

Middagen står på bordet nu, hejdå!

Vad hände med dagen som var så bra igår

Idag har man haft den otroliga turen att bara ha tre lektioner, nice det ^^) Maten gick att äta, men jag saknar Hedes gamla lunchbord där man kunde göra egen pastasallad.

Just de en sak till, slipper skolan imorgon, är glad för de ja!

See you later

RSS 2.0