100428

Kl är inte mer än 11: 05 och jag känner mig hur trött som helst!

Igår var jag duktig, jag bestämde mig för att gå ut med Valle runt hela byn för att sen hälsa på Farmor & Farfar.

Vill verkligen få bloggen fixad så att den ser bra ut, men de kommer ta ett tag innan de händer...
Den ser verkligen inte bra ut. Men jag uppskattar om en frivillig person kunde hjälpa mig :)


Pälsdjur

Språkval & jag orkar inte jobba.. Men jag orkar blogga :)

Hade tänkt plugga igår men de hände inte, satte mig istället framför tv:n med lite frukt & nötter, måste ju kunna vara lite nyttig när man sitter & säckar. Sen sommnade man någon gång runt halv tolv på natten & jag fattar inte varför.

Åh jag kom på att vad vore livet utan ett husdjur- spelar ingen roll vad de är för djur- bara de är någonting man kan trivas med, själv trivs jag bäst med hund!
Älskar min hund Valle, så här kommer lite fakta om han:

1. Världens bästa hund & den bästa vännen man kan ha!
2. Född den 25 December.
3. Blanding av border collie & schäfer.

Det bästa med djur är att dom inte dömmer en för hur du ser ut utan för vem du är, jag vet att de verkligen inte spelar någon roll för valle om jag har ovårdat hår & sjunger falsk, han gillar mig ändå, för han fattar ju att de är aldrig hans fel om min värld är grå, för det är han som gör den ljus igen :)
& jag gillar verkligen alla dom gångerna han hoppar upp i min säng & sover, so sweet! Haha han gillar ju sofforna också ( som man ser på bilden nedanför) hihi ^^)


Du är den finaste jag har & jag älskar díg

100426

Idag känns allt lite bättre, känns som om inlägget jag skev igår hjälpte mig att bli på bättre humör.

Haha igår när jag skulle åka bussen från Vemdalen till min lilla håla i marken så glömde jag bort att betala! Fattar inte hur jag inte märkte de förrän jag var hemma, som tur va så tror jag inte heller att busschauffören märke de & även om han gjorde de så struntade han i de.

När jag kom hem till min lilla håla i marken kändes det inte bra, menar de var någonting som inte stämmde. Allt handlade nog bara om att jag var hur trött som helst och att jag inte hade någon större lust att städa rummet eller snacka med brorsan, så ist så gick jag och la mig. De kallar jag trötthet..

Idag har man börjat dagen med språkval, fick ingenting gjort och jag ångrar de nu, de är viktigt att jobba när man får chansen till de, iaf så hade vi matte innan lunchen och gissa om inte Gun (våran alltid lika glada mattelärare) visade oss den nya Smart Borden, haha, den var faktiskt riktigt cool ;)

Nu drar jag, har so.
Kram


Fuck off

Känner just nu att de kunde vara bra att skriva av sig lite innan de inte blir någonting att skriva.
Känner mig inte på topp just nu, måste ha hänt medans jag försökte som en tok att plugga in de skatans biologiprovet, som Inte vill in i mitt huvud. Det blir inte heller bättre när jag inte känner mig bra på ett enda sätt, känns inte som om de spelar någon roll över vad jag skriver just nu.

De är sjukt det är konstigt hur mkt de är man vill, men att de inte händer. Så många chanser man vill få, så många saker man vill kunna göra. Hur lätt man vill kunna känna att allt finns där som behövs, men ändå inte.
Blir inte mkt klokare på att inte ha de som så många andra har & nej jag vill inte dra in utsidan av de här nu, snarare insidan. Man har ju hört under så många år att insidan räknas, men tänk om man saknar den då?! Tänk om man inte hittar det där lilla extra som så många andra har..

Så tack för mig, jag har slutat klaga nu, eller åtminstonde för en stund.


Ett långt inlägg

Sitter och diggar loss till Beyoncé. Hon är en sån sjukt duktig sångerska, ibland önskar jag att jag vore lika duktig som hon på att sjunga, haha men de är jag inte.

Det har gått ytterligare några dagar sen jag skrev någonting, det är mest för att jag inte har haft tillgång till en dator så ofta som jag egentligen borde ha, så de suger! Annars har de inte hänt alltför mkt att skriva om men ett inlägg om varje dag får duga bra ändå.

Onsdagen
Klev upp ur sängen, var inte alltför glad över att kliva upp kändes ändå som om dagen skulle bli lika seg som dom andra.. Men det vart den inte direkt. Vi hade ju iaf musik och denna gång slapp jag jobba själv, hatar nämligen att sitta själv och se ut som om jag faktiskt jobbar, eftersom jag inte orkar de. Så de vart ju faktiskt någonting gjort när 2 av tjejerna i klassen var tillbaka för att hjälpa till.
Men just de på kvällen vart de ju bio, sjukt länge sen jag var iväg, iaf de vart Alice I Underlandet, ångrar faktiskt att jag var iväg för så himmla bra var de inte. Men är ändå nöjd över att jag gick. 

Torsdagen
Vaknade med massor av konstiga drömmar i huvudet som jag Verkligen inte gillade. Och jag tänker inte gå in på de heller.
När man kom på skolan hade vi Nationella prov i matte -.- Det gick inte ett dugg bra att jobba med uppgifterna.

Nu ska jag skriva och berätta om de bästa med elevens val- just nu- för att jag har 9:ans show med några andra från klassen :) Håller ju typ på att dö utav skratt när vi sitter och planerat inför showen, men ingenting kommer att få läcka ut om vad som ska hända på showen innan den är klar.

Fredag
Tog jag mig igenom dagen med en ond mage och ett inte alltför glatt humör, men de gick ändå.
Hela helgen spenderades i Vemdalen med min stödfamilj.
Just de, jag fick pengar utav Lisa för att få köpa Beyoncés skiva som jag ville ha, så tack till henne<3 

Lördagen
Klev upp tidigt för att göra oss i ordning med bilen upp till stan. Dunkande Beyoncé musik, det kändes verkligen så bra. När vi kom fram till stan så jag hittade jag ett par hur söta underkläder som helst, Köpte iaf ett par boxertrosor & en ny bh ;)
På kvällen stack vi till Lisas två barnbarn som är tvillingsystrar. De var fullt bus med dom, haha, dom höll på att krypa omkring, springa omkring och små skrika. Hursomhelst de var kul att få träffa dom igen, senaste gången jag träffade dom var de tre månader eller nåt sånt.
När vi kom hem bänkade vi oss framför tv:n för att se sista avsnittet av Millenium, tur nog så slutade det bra och sen var de sängen.

Söndag Idag blir de till att packa kläder, plugga & ta de lungt.

Life is okay

Åh vad trött jag är..! Simmat på gympan idag (skolmästerskap) jag tror inte att jag gjorde någon bra insats.

Glad för att: Lunchen gick att äta.


100419

Jag gillar inte att jag har skrivit sen senaste onsdagen! Så det blir inte världens längsta inlägg, men tillräckligt mkt för att ha någonting att läsa.

Torsdagen var otroligt seg men de funkade ändå, på matte la jag faktiskt huvudet på bordet och sov, haha.
När man kom hem var de bara att plugga..

Fredagen  Var en efterlängtad dag, jag var bara glad över att få helg. Men innan det vart helg skulle man sluta typ mer än 50 minuter innan bussen kom -.-
När jag kom hem bakade mamma och jag paj.
Egentligen skulle jag ha stuckit till Vemdalen för att vara med en kompis, men de vart inte som planerat. Så jag  ringde henne och bad henne komma på lördagen ist, så de vart som planerat ändå.

Lördagen Hände inget mer än att min kompis kom, vi hade hur kul som helst, kändes sjukt bra att vara med någon som man inte har träffat på så många månader.

Söndag  Hon åkte hem så resten av dagen låg jag och tittade på tv, såååå nice :)

Måndag skola...

100414

Huvva nu värker de i magen och jag känner att jag är hungrig, bäst att gå och äta i sånafall.

Än så länge har den här dagen varit helt okej, men på musiken idag så blir jag själv ^^
Tror de ska gå bra, menar vi gör inte så mkt på musiken. Förutom att göra våran egna musik, jag och två kompisar ska göra egen text med en gittar, om inte så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, de är ändå inte så kul att ha musik, vet inte varför...


100413

Just nu skriver jag ner att jag har varit på ännu ett sjukt jobbigt boxningspass, med mkt svett! Det känns definitivt värt att sticka ditt, slå allt vad man kan tills man typ svimmar, de segaste är när man ska springa, hoppa och göra massa armhävningar... De är iaf väldigt kul. Sen kan man verkligen känna sig så duktig.

Igår  Var skolan riktigt långsam, men de kändes bra att vara tillbaka till allt igen. Även om maten kanske inte är den bästa så finns de inte så mkt att klaga på, särskilt inte nu när våran So-lärare Nisse is back in the school agian :D

Idag
Var skolan ännu segare, de blev inte så mkt bättre med att man inte förstod ett skvatt på matten, så jag hade helst bara velat lägga huvudet på bänken och sovit bort lektionen... Efter matten var de bara dags för en hel del massa tråkiga lektioner, sen var de bussen till vemdalen som gällde för att kunnna komma på boxningen 
och nu håller jag på att sommna, god natt!


I know better

Sitter på skolans biblioteket, funderar på att sticka på lunch innan den goda maten tar slut, får se om jag orkar...

Igår vart det en great dag, jag och brorsan besämmde oss för att tvätta rent hans moppe, för att sen ta en sjukt lång promenad med Jerry. Eftersom vädret var Underbart så satte jag mig och stekte i solen, fan vad nice de va! Till middagen grillade vi hamburgare med hemgjord potatissallad, det vart däremot inte så nice, potatissallanden smakade tvättmedel.

Resten av eftermiddagen gjorde jag inget särskilt, kram!

Tid & Rum

Hittade bilder på mitt gamla rum som jag en gång i tiden hade, och med sanning att säga så saknar jag verkligen rummet.

Här kommer några bilder på rummet




Idag är sista dagen innan lovet är slut & skolan börjar och jag är fan nervös inför morgondagen, fråga mig inte varför för det vet jag inte, men allt jag vet är att de blir att komma tillbaka till all stress- som jag skrev igår- med prov & allt.
Idag blir de till att vara ute, göött! Haha upptäckte att vädret var hur jävla dåligt som helst igår så det blir att ta vara på denna dag ist ^^)
Packa lite sen på eftermiddagen för att sen sticka till Vemhån, om jag har tur så kanske de är lika bra väder där som i Sveg?
På kvällen ska jag & Oscar mysa framför tv:n och snacka om hur morgondagen kanske blir. Vet faktiskt inte ens om Oscar är nervös inför morgondagen som jag är.

Skriver någon dag framöver om jag orkar, just de jag har inte berättat att min bärbara mini har laggat ihopp totalt allt bara för ett virus som kom in i datorn & det finns tydligen inte så mkt att göra åt de, om man inte är villig att betala runt 500 kr eller nåt sånt för att fixa datorn :'( Egentligen så kanske de är värt de, men jag har inte pengar för de... !


10-04/10

Hatar skräck, men de blev iaf Fredagen den 13. Den var faktiskt inte så läskig.Kvällens inte fullt så läskiga film.
Ps. 9:ans show kommer säkert att bli av, fan vad bra :)


My House is a house

Det vart inget inlägg igår, så jag tar de idag ist :)
Hammnade framför tv:n nästan hela kvällen med tanke på att det inte vart Vemdalen, missade bussen nämligen vilket gör att jag inte åker buss så ofta.

Nu är man i Vemdalen ocg träffar polarn, sen drar man iväg till Sveg.

2010-04/07

Undra om det är kul att jobba på en bilverkstad?
Jag tror jag har svaret på de, jag tro att de är kul. Okej kanske inte är så kul med alla jobbiga turister, men man får nog en bra gemenskap med arbetskollegorna.

Själv så gillar jag att komma ner på Volvos bilverkstad för att dom är ett helt gäng snälla, knasiga och coola gubbar, haha nejdå dom är inte gubbar, men dom är inte heller 25 år :) Gubbarna- som jag nu vill kalla dom- är pappas arbetskollegor och utan pappa som jobbar där skulle jag aldrig ha dom. Haha så jag får väl ta och tacka pappa för de.

Om man nu tycker att de jag skriver verkar tråkigt att läsa så skulle de vara bra att komma med förslag på vad man kan skiva på sin blogg?

Vet verkligen inte vad som händer idag, skulle kunna tro att de blir vemdalen, hade nämligen tänkt att träffa en gammal vän som man inte sett sen ett halv år tillbaka.

Skriver nog sen ikväll, kram


Dålig film

På kvällen vart de en film med Leonardo Dicaprio & Kate Winslet.
Filmen var dock inte så bra som man kan tro. De är ingen film jag rekomenderar att se på.
Dålig film helt enkelt

Can you meet me halfway right at the borderline

Trodde nog inte i ärlighetens namn att jag skulle skaffa blogg, men vi får se hur de kommer att gå.

Hoppas på en bra dag med mycket sol iaf!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0