2010-05/27

Shit, jag hade tänkt göra ett långt inlägg om massa saker som jag har gått och tänkt på dom närmaste dagarna innan man slutar 9:an, men jag får ta de någon annan gång då jag har mer tid..

SES!


100526

De finns inget bättre än att hoppa in i duschen på skolan när vädret suger!

Har iaf ätit otroligt mkt mat, bara för att jag älskar pasta med massa grönt och nyttigt. Sitter för tillfället med Tage och Henke på bibblan.

Har omprov med Nisse nu efter rasten, vet inte om jag kommer att klara de. Jag har även fått lite panik över att jag säkert inte kommer att göra omprovet i Teknik, nu när de ändå är den sista veckan innan betygen sätts så borde jag ta det här på ett lite större allvar!




100525

Vaknade med att höra en hur bra morgon låt som helst på P3!

Igår när jag kom hem så känds de som om det var helg, bara för att jag och  Oscar drog iväg på en minimotorcyckel och en gammal pusch :)
Jag- klant som jag är- lyckades paja någonting på puschen, jag trodde att pappa skulle mörda mig, men han bara skrattade, tur för mig! Jag märkte att jag måste lära mig lite trafikvett annars kommer säkert nån eller några att köra på mig, om inte de blir så att jag lyckas med att köra på någon..

Lektionen som är just nu är hkk:n, och innan torsdagen så ska allt jobb vara klart, så good luck with that! 
 

Långt inlägg

shit vad dagarna går fort, känns som om det var igår jag satt och hade lektion.
jag har ju åtminstonde kommit ihåg att jag har haft helg mellan veckorna så de känns ju bra, haha.

I torsdags var jag i Vemdalen, känndes jätte bra att vara där, få god mat och trevligt sällskap. Får inte glömma bort den sjukt mysiga sängen heller :) Stannade iaf bara tills på fredagen, sen bar de iväg ner till sveg, fan vad segt att behöva sitta så länge i bussen.. När jag kom fram så träffade jag på Kelan (tjej från Hedeviken) grymt snäll, iaf jag och hennes kompisar satte oss ner i gräset och snackade massa strunt, jätte kul.

Råkade glömma att jag skulle till pappa, så när jag ringde till honom, sa att jag var med Kelan och hennes kompisar, då blev han mindre glad på mig.. åh mammor och pappor ibland är dom för mkt ^^

Väl hemma hos pappa så bestämde vi oss för att beställa lite kinamat, haha han kom inte på nåt annat, men det dög hur bra som helst!
På kvällen stack jag till tremäningen Josse.
Senare på kvällen berättade pappa att vi skulle åka hem till Vemhån dagen efter bara för att sen åka till Vemdalen -.- Tur nog så var de för att Oscar skulle vara i kyrkan.

Brukar inte gilla att vara i kyrkor, men de var faktiskt inte så hemskt som jag trodde att de skulle vara. Oscar var jätte duktig som läste om gud-eller vem de nu var- och jag knäppte några bilder som säkert kommer att dyka upp vilken dag som helst framöver.


Where there is love I'll be there

Glad för att dagen snart är slut, med så mkt jobb och dålig mat så vill jag bara sova!
Här kommer iaf bilderna.


100520

Det blir vemdalen ikväll :) Stannar tills imorgon sen är det sveg som gäller, ha de bra!

Hello bloggen

Hello.
Igår när man kom hem efter en inte allt för seg dag så slocknade jag som ett ljus, alltså fan vad trött jag var! När middagen var klar runt omkring halv sex på kvällen så gick jag och la mig, bara för att sen tro att jag faktiskt hade sovit sen kl sex till halv sju på morgonen, men de hade jag inte.. kl var bara åtta på kvällen ^^)

Men som sagt eftersom jag trodde att jag hade sovit så länge så vart jag sen hur pigg som helst så då kunde jag inte sova, ist så hade jag mysstund med brorsan, vi satt och tittade på film :)
Sen blev de pedikyr med han kl elva på kvällen, resultatet slutade med att han luktade gott.

 


100518

Igår var jag
*Trött
*Glad
*Hungrig.

Idag är jag inte fullt så
*Trött
*Glad
*Hungrig

Igår stack jag till farmor & farfar, trevligt! Fotograferade oxå med kameran som jag har köpt minneskort till för 149 kr, så de var lätt värt de. Bilderna kommer att komma ut på bloggen senare.

Just nu har jag språkval och det går bra, för jag får faktiskt någonting gjort.
Funderar på att åka till vemdalen någon dag framöver, för jag saknar Vemdalen och Lisa :) Men just nu så känner jag att det är viktigt att vara hemma.

Vill gärna påminna dom som kommer att läsa detta inlägg, att de vore bra om ni ser till att komma ihåg Morsdag, för de har jag gjort och jag har också hittat en present åt henne som jag vet att hon kommer att bli nöjd med, för jag vet vad hon gillar.

10-05/17

Tjena alla glada.
Kom hem från Stockholm igår tsm med klassen. Jag är nöjd med att få ha kommit hem, det är ändå inte fullt så kul att vara tillbaka till skolan ändå.

Dagarna som har gått sen senaste inlägget har de inte hänt så mkt. Men jag var till tandläkaren i Sveg förra Onsdagen så de betydde att jag inte behövde vara på skolan hela dagen, otur nog så fick jag betala 57 jävla kr för att åka från Hede till Sveg + att jag vart tvungen att åka till tandläkaren igen om typ två veckor, så jippi -.-

Jag har även hälsat på min mormor som jag inte träffar så ofta, de känndes bra att hon blev glad över att se mig, sen har brorsan kommit hem, han har nämligen vart på läger i fem dagar, så de kändes segt utan han.


100510

Nä nu är jag inte på humör!
För de första så stod jag ute i rengnet på gympan och såg ut som en idiot, kunde inte ens passa bollen rätt så de sket sig.. Sen när de var dags för att duscha, så gissa om de inte var killarna som satte inne i bastun och väntade på att vi skulle börja duscha och oturligt nog så höll dom på att se mig, fan vad jag blir less på sånt!!

Nu har jag svenska med Jon och där händer de inte ett skit, men ha en fortsatt bra dag så skriver jag sen när jag är lite gladare

Mot sommaren

Dagarna går och jag har inget att skiva om..

Har haft en bra helg med mkt motion och god mat, de kallar jag helg :)
Igår när jag kom hem va de bara att packa gympa kläder och hoppa i sängen.

Gillar inte att tänka på att jag ej klarade matten och tekniken, hatar verkligen skolan! Men jag fattar att man inte kan skylla saker på skolan bara för att man själv är ett IG-Barn, aja nog om de..

Jag har dessutom suttit framför kameran och försökt se söt ut- haha ingen framgång- men att jag är nöjd med att de är över.
Sen till råga på de fick vi slippa matten, fan vad bra. Fast nu kommer sanningen fram bara för att vi egentligen tog klassfotot först och sen egentligen skulle ha matte så lurade vi Jon och sa att vi skulle ta plojbild, dum- eller ja snäll- som han är så gick han på de och vi slapp jobba, så bra jobbat grabbar!

Dags att äta nu, annars sommnar jag, hörs!

Lyckad skoldag

Så glad över att jag har haft en hur lång rast som helst, stack nämligen hem till en kompis och spenderade i stort sett hela förmiddagen med att spela kort och titta på MTV :)
Kan de bli bättre??

Just nu väntar jag på att den sista lextionen ska dra igång så att jag kan sätta mig på bussen för att sen komma hem.
Kom på en sak till: jag simmade idag och höll på att dränka en kompis, de är inte lyckat :(

100505

Dom senaste dagarna har de inte hänt så mkt, så jag funderar på att inte skriva någonting om vad jag gör på dagarna, menar de finns inget att skriva om..

Men igår kvällst så stack jag och Oscar till farmor & farfar för att köra moppe, haha.  Jag var den som ägde ut Oscar, han fick ju faktiskt moppen att hoppa till som om de vore en häst.

Har iaf rast till kl 12 idag, så de blir till att inte göra så mkt förutom att sitta här och nörda lite framför datorn.


100503

Nu var de ett tag sen jag skrev, tycker fan inte de funkar så bra med att blogga. Men jag tänker inte ge upp.
Tycker inte heller att de finns så mkt att skriva om.

Kan ju åtminstonde skriva att Valborg var som alla andra dagar- även om de är en högtid- jag stack till pappa och möglade + att de rengnade på kvällen så dom höll ju typ nästan inte på att få igång någon brasa, men de gjorde inte mig nåt ändå.

På Lördagen så vart de en lyckad kväll framför tv:n, pappa och jag lånde Avatar på ICA och den var fan helt jävla grym!

Nu sitter jag bara och väntar på att någonting ska hända, de behöver inte vara någonting stort men bara någonting.


RSS 2.0