110331

Jag kom ihåg en person som en gång i tiden fick mig att skratta så att det gjorde ont i magen.
Personen fick mig att le så att jag fick ont i mina kinder.
En gång när jag och personen gick på bio tillsammans så höll vi på att garva ihjäl oss. Vi var verkligen inte seriösa för fem öre med att sitta tysta och snälla och titta på filmen. Men vi hade kul och det var det som spelade roll!

Det finns inte alltför många minnen som jag bär med mig, särskillt inte när det gäller den socialabiten, men nu när jag ser tillbaka på allt så är jag glad att det inte finns allt för mycket som jag måste förtränga.

Snart är det redan helg förresten, och jag som tyckte att det gick så långsamt i måndags. Men å andra sidan så är ju helgen den tiden i livet som man inte behöver göra allt för mycket på.


You wanna stay alive, better do what you can
So beat it, just beat it
You have to show them that you're really not scared
You're playin' with your life, this ain't no truth or dare


En pojke grävde ett hål i sin trädgård granntanten tittar över staketet och säger: Vad gör du lille pojk? Pojken ser ledsen ut och säger: Min guldfisk har dött. Jag ska begrava den. Tanten säger: Det var ett stort hål

för en fisk, då säger pojken: Det är för att den ligger ju inuti din dumma katt!

110323

Veckorna rinner iväg :)

Har gjort prov på både engelskan och på administrationen men det gick inge vidare. Nästa prov är i svenskan, där vi jobbar om medeltiden.

Och nu en rolig sak, vi ska simma på gympan imorgon, hurra! Ser framemot de.
Men jag drar nog iväg ikväll och simmar lite bara för att vara förberedd.

Dessutom så har jag läst lite hit och dit på vissa personers bloggar och jag säger då de: "värst vad enländigt vissa har det då?" Och med det sagt så vill jag inte kasta skit på någon, men det finns vissa som borde ha inset att om man nu tex. lovar en massa saker, se då för fan till att kunna hålla det då, så slipper vissa personer skriva att dom ångrar sig för att dom inte har gjort det dom lovat.
 Personligen så vill jag inte lova en massa saker som jag inte kan hålla, menar hur kul är det att behöva beklaga sig över hur hemsk man är som inte håller det man lovat.

Better off being together than being miserable alone

There's time to learn and there's time to cry.

Pain is something that you can't touch but you can feel it wherever you go.

The tears that comes through you're eyes are true and you will soon learn that life is hard.

But always remember that there are still enough memorys for you were you can smile back and love the times
that you shared with someone that you will always remeber and love.


Livet är för kort för att det ska finns misstag.


Känslan är skräck och jag vill inte vara en del av det här












110313

Jag har gjort det, simmat 80 längder utan en paus, varför? Tyckte det verkade kul, sen vart det 20 till efter en liten paus. Men nu så ska vi se om jag kommmer att ut och gå en sväng.


110309

Usch vad fort veckan går förbi, menar känns som om det redan var igår som det var fredag och snart så är det fredag igen, huvva!

Idag har jag klivit upp lika tidigt som igår eller om det nu var i förrgår som jag skrev senast, har ingen koll faktiskt. Iaf så tog det hundra år innan jag fick i mig någonting men till slut så slog jag på med två mackor.

Efter min lilla frukost så stack jag iväg till badhuset och simma 40 längder, eftersom jag vart så trött av att simma så höll jag på att sommna i bastun, kanske inte så smart om jag faktiskt hade lyckats med det.

Nu kommer lite bilder från förra veckan




 

110307

Okej de var ett tag sen senaste inlägget, but now I'm her and making it up.

Trots att det är lov så kliver jag helt frivillgt upp kl 7 bara för att få ligga kvar i sängen och lyssna på Morgonpasset i P3. Lite senare på dagen så stack jag och Oscar iväg till Dollar store för att handla lite små saker, när vi väl kom hem så slappade vi framför Tv:n med barnfilm, haha!

Imorgon ska jag iaf dra iväg till badhuset för att ha arombastu, ser faktiskt framemot det, liksom stå där och vifta med en handduk utan att snärta till någon ;)


RSS 2.0