Provdag

Har gjort provet, de gick totalt åt skogen!
Senare idag ska jag väl se om det blir fler prov, men det skulle jag inte kunna tro.

Dags för lite mat nu!


101127

Ibland vill man inte inse att man har gjort fel, men jag tror att de är det man till slut måste inse. Om man gör fel så ska man inte stänga in sig med det, jag tror inte att de gör saker och ting bättre. Men å andra sidan så kan de nästan kännas som om saker och ting ska bli bättre om man stänger in sig. Man tror kanske att man på något konstigt sätt glömmer sina fel och börjar om på nytt. Från vad jag har lärt mig så handlar de bara om att göra fel i livet och lära sig av dom så att de inte händer igen, men hittils har jag inte lyckats så bra som skulle ha velat.

Det känns väldigt viktigt att man kan skämmas över de man har gjort och ta ansvar för de, men man måste också lära sig att inte bara skylla på sig själv för de som har gått fel, de är ju egentligen inte bara ens fel att man har gjort fel, i mitt fall är det iaf inte så, och jag tror att även om det är jag som känner och vet att jag har gjort fel så vill jag inte få den andra personen att känna så- inte för att jag tror att personen i fråga känner så som jag tänker- för de kanske inte ens gör saker bättre, även om det är de man kan ha önskat sig. Och även om tiden har gått väldigt fort så händer det att jag tänker på det som har hänt ibland, och när jag väl tänker på det blir de som ett gift som sprider sig inom mig, för jag blir rädd över vad jag själv har gjort och särskillt över hur jag ens ha kunnat utfört den handligen som jag gjorde.

Om man säger att tiden läker alla sår så kanske det stämmer till vis del, men man vet att man aldrig riktigt kan släppa taget om det som har hänt här i livet. Det spelar inte ens någon roll vad det är som har hänt utan bara tanken på att man lever med det som har hänt. Alla människor har väl sina misstag att gå vidare med, eller andra i sin närhet som har gjort sina misstag som man måste bli en del av, men för den skullen så behöver man inte känna att man ska vara en del av någon annans misstag- även om man har sina egna att tänka på- utan jag tror att man måste stötta varandra och försöka få han/hon/den att inse att just de misstaget som begicks kanske hände av en anledning eller att det var menat att de skulle komma någonting bra eller dåligt ur de, som gör han/hon/den stark nog att inte göra om samma sak igen.

Jag skulle själv vilja få andras misstag att bli någonting jag själv kan tänka på istället för mina egna, men det kommer aldrig att hända. Och varför? Jo för att jag skulle aldrig klara av det. jag skulle inte klara av att tänka på någons annas misstag som har gjort han/hon/den till en person som ingen längre vill veta av. Om jag skulle vara den personen som ingen skulle veta av skulle jag nog hellre gå under jorden än att erkänna för mig själv att ingen vill veta av mig. Men nu är de så att jag inte den personen och det är jag jävligt glad för- och jag hoppas att de kommer fortsätta vara så- men jag vet att jag ist är den personen som andra har svårt att lita på igen, särskillt dom som jag har vuxit upp med.

Tack för mig & hoppas att ni fått någonting intressant att läsa.

Kl är 12:52 och jag får ingenting gjort. Vad kan nu detta bero på ?

Väntar på att få komma till badhuset.

En sak till, provet är avklarat, de andra blir på måndag, hurra- eller inte- hade ju viljat fått de överstökat..

Hej då så länge.

Ännu en vecka har rullat iväg.

Ännu en vecka som har rullat iväg.
Iaf så har jag två prov idag.
På de första ska man sitta vid en dator och kunna programet Word. Det andra provet är engelska.

Senare idag kommer jag att vara på badhuset och jobba där i några timmar.

Nu måste jag plugga, sen sticker jag iväg till skolan.

Oj just de en sak till, Oscar kommer hem :)
Ses senare.

101123

Funderar på att sluta skriva i bloggen.

Men nu en liten uppdatering. Min födelsedag var inte den bästa, men jag fick iaf pressenter.
Jag har tänkt skaffa mig ett obejktiv till kameran.

I fredags hade jag bara en lektion som var kl 10:45. När lektionen var slut var jag med Emma- Lina, men jag kallar henne bara Emma. Hon är snäll och vi har blivit kompisar, så de känns bra. Emma och jag stack iaf hem för och fikade:)

Nu är de Tisdag igår var de inte segt att gå i skolan, men idag var de riktikgt segt

see you guys later.


Det är tvillingarna Emilia & Oscars födelsedag idag, gött de!


2010-11/15

Hello.
Back in school.
Jag har vart på badet, de gick bra.
Har ätit god lunch oxå, nu är de matten som gäller.

Hejdå.


Fars Dag :)

Firade pappa idag på farsdag, de vart uppskattande.
Ses senare :)


101112

    


   
   
   
 Fler bilder kommer senare

Tjohoo

Tjohoo.

Kan börja berätta att de inte känns som fredag, jag slapp iaf skolan idag.

Jag har btw försökt fixat praktikplatser efter jullovet. Jag ska vara på 3 ställen i 5 veckor, och de verkar som om ett av platserna är klar.

Igår var iaf på utvecklingsamtal och förvånande nog gick de hur bra som helst, jag vart själv förvånad över att jag faktiskt har klarat mig så bra hittils.

Nu har jag lite bråttomt, ska ut med hunden en sväng, seeeeeeeeees seeeeeeeeeenare :)

101111

Bilderna från igår blev jätte dåliga, Jerrys presenter var inte ens inslagan, då vart jag lite besviken.

Idag är det den sista dagen i skolan-säger alla iaf- för att lärarna ska iväg på någonting imorgon om jag inte har fel... Om det här nudå stämmer så ska jag iaf ut och plåta lite nu när snön äntligen har kommit! Dessutom så ska jag väl vara med min tremäning lite oxå.

Men nu är det dags för frukost, om man inte ska svälta idag. Sen så ska jag på utvecklignsamtal senare idag segt -.-

Ses senare.


Happy Birthday♥



Jerry blir 1-år idag :) Hurra, Hurra, Hurra!


ps. Bilder från kalaset kommer nog ikväll.


101108

Första skoldagen är överstökad efter lovet, de känns bra. Nu är de ändå bara fyra dagar kvar tills det blir helg.

Läxor har man också fått, det känns däremot inte lika kul.. Men eftersom engelskan och administrationen är överstökade så gäller de väl bara att bita ihopp och göra resten utav arbetet.

I helgen har jag hälsat på mormor och resten utav stora släkten.
På lördagen var jag i kyrkan och lyssnade på när dom ropade upp dödsfall som hänt under året.

Nu är jag trött, så nu ska jag sova

Vila i frid morbror Robert Holm♥

I fredags var de begravning.


Skratt kan ingen leva på men det kändes bra endå


You just keep on dreaming

Tjoho.

Jobbar och sliter på badhuset, fast jag har lov. Jag tycker att de är jätte kul, dom som jobbar där är lika trevligt som dom på Dollar Store:)

Ikväll ska jag plugga.


RSS 2.0