It´s ok

Vissa saker måste man bara ge lite tid som tex med förra veckans händelse med skolavslutningen.
Jag märkte att min farmor & farfar var villiga att åtminstonde se till att de inte vart en alltför dålig stämning när man var där idag. Slutade ju iaf bättre än vad jag hade trott.
Sen så kändes allting mkt bättre, men när de gäller pappa så går de långsamt men iaf framåt. Men jag förväntar mig inte att de ska gå lika snabbt och jag är villig att ge pappa den tid han behöver för att bearbeta det här.

Snart blir det den hyrda filmen sherlock holmes med bla. Jude Law & Robert Downey Jr.
Filmen skall ses tsm med pappa och Oscar, om brorsan nu hinner hem, han är nämligen och klipper sig, gratis dessutom!


2010-06/18

Jag vill ganska mkt just nu, en av dom sakerna är att vädret kan bli bättre, ska de vara så svårt att be om de?
Iaf så har man fått vakna lika tidigt som man gjorde när man gick i skolan, inte direkt en toppen sak att göra när ingenting stämmer!

Min pappa är fortfarande besviken på mig från förra fredagen när han hade fått reda på vad jag hade gjort på kvällen och det känns verkligen inte bra, jag menar jag kan inte ens ha en vanlig konvesation- sorry om jag stava fel där- med han utan att känna att jag har gjort fel och som om de inte vore de enda som är dåligt så måste jag träffa min farmor & farfar som är lika besvikna som min pappa är på både Oscar och mig.
Så just nu vill jag bara att allting ska lösa sig!
Jag har inga egentliga planer på vad som ska hända i helgen, men vad jag vet är att jag inte vill ha en jobbig helg utan skratt, men "som man bäddar får man ligga" blir väl vad jag kan beskriva min helg med.

2010-06/18

Lista på saker som jag har gjort

Vart ute med hunden
Vart i Vemdalen med kompis
Spelat wii
Pratat i telefonen
Åkt till sveg
Tittat på blixtrar
Tagit hand om min bror

Nä nu kan jag inte skriva nå mer, måste dra vidare, ses!


100613

Äntligen bilder!













 

100613

Jag är vaken, kan verkligen inte sova mer.

Idag vill jag göra någonting som får mig att känna mig bra på någonting, så jag får se vad som händer.
Just de jag ska ju ha lagt upp bilder från konfimationen med Oscar, men jag kommer inte åt bilderna -.-
Har faktisk även insett att man inte behöver skriva så mkt på sin blogg för att få folk att läsa den, så om jag skriver för mkt så kan jag dra ner på de.

Bye!

På tok för mycket att göra nu

Varför går de alldeles för fort ibland?
Jag hinner inte tänka klart, jag hinner inte säga hej då innan allt är slut. Det var ett bra tag sen jag skrev någonting, men jag lovar att jag ska bättra mig.
Men nu struntar vi i de, och hoppar till vad som har hänt den sista veckan i 9:an.

Måndagen
var de 9:an show som gällde att bli klar med tills på tisdagen, så hard work all day long!

Tisdagen
var äntligen den efterlängtade dagen, vi ägde hela skolan med våran show. Jag är väldigt nöjd med vad vi som klass lyckades med♥  Sen kommer jag inte ihåg vad som hände.

Onsdagen
 vart en regning dag ute med småbarn och frågesport

Torsdagen
Sista dagen på skolan, jag hällde vatten på en av mina vikarier, men vart snabbt straffad för de. Sen så tittade hela klassen på 9:ans show på smart borden, hela rummet fylldes med många härliga skratt!

Fredag
Först fick jag gå med min prins till gammelgården, hahah nä nu ljög jag.. Men jag fick iaf gå med en kille, sen var de ingen mer med de.
På kvällen vart de middag och nja vad ska man kalla de.. fest? Iaf så drack jag, saker slutade inte så bra, har nämligen ställt till med problem mellan pappa och mig, mindre bra!

Idag, Vemdalen med sjukt mkt promenerande och bättre kondis :) Fotograferat har jag också gjort.


2010-06/02

fan jag kommer inte att orka blogga tills jag har lyckats fixa datorn! Det måste hända innan 9:an tar slut, taggar på de.


RSS 2.0