Om allt rasar då får det bara gå så

 

Stress är bara ett annat ord för att gå i taket

Stessade retliga människor kan jag klara av, men inte personer som tycker att dom är lite högre än en annan och därför ser sitt liv som en chans att bara vara rent av jävligt otrevlig och tycka att vissa är lite efterblivna.
Med detta sagt så  kan jag nu gå ut och läsa en bok i lunga ro, ses!


This is for you this is for me this is for love we left in history

Igår var jag badungarnas lilla favorit bara för att frivilligt hjälpte dom att simma ner och hämta en nyckel som låg på botten utav en 2 eller 3 meter djup bassäng.
Kändes gött iaf att komma up ur vattnet och veta att det faktiskt inte var så himmla enkelt att simma ner typ 3 eller 4 gånger bara för att den där nyckeln vägrade att lämna botten.

Idag är det onsdag som sagt, och det betyder egentligen ingenting märkvärdigt, men det blir iaf en sväg ner på badhuset för att sen kanske ut och plåta lite bilder, får se vad jag gör.

Nu vet jag iaf att jag ska ha frukost innan jag hungrar ihjäl mig, hörs hej!

I wish that Slash was right



I love this photo, because it's so unique


Om du frågar mig om sanningen så tvekar jag

 

Kan aldrig släppa taget min identitet

Tjohoo, snart slut på ännu en vecka, känns bra de.

Imorgon blir det inte allför mkt, kanske en härlig promenad ute i skogen med Valle pojken, och hälsa på farmor och farfar. Om jag verkligen orkar med en sak till så kanske jag ska ta och städa mitt rum innan det bildas massa damråttor där under.

Idag har det blivit bra väder, skönt att det Äntligen har slutat rengnat så mkt som det har gjort den sista tiden, och jag har mest bara varit med Oscar innan han drog till sveg för att fortsätta sitt sommarjobb.

Nu däremot är det jag som ska gå och lägga mig, annars vet jag inte när jag kliver upp imorgon, fast vad spelar de för roll, är ju ändå ledig :)

Sweet dreams!


You can't live in fear

Ännu en dag och ännu en kväll som man sitter här framför denna rishög.

Idag har det varit ganska mycket som man har gjort, därför ska jag göra en lista på dessa saker, bara för att se om det är någonting att skryta med :)

* Handlat på dollar och konsum
* Betalat tillbaka pengar
* Slagit in presenter
* Bakat chockladbollar
* Tagit lång promenad
* fotograferat
* Diskat
* Fixat cyckelen

Mer än så där har jag inte gjort idag, men det har varit en bra dag med hundra myggbet uppe i skallen, jävla f*tt myggor!

Nu blir det snart sängen, men innan dess lite kvällsfika, hörs hej!


Now shut up and drive, drive, drive


Ju mer du kladdar ju mer du sabbar

Det här en av alla bilder som jag inte har vågat ladda upp, rädd för att man inte ser tillräckligt bra ut Det här är oxå en av alla bilder som jag inte har vågat ladda upp, rädd för att man inte ser tillräckligt bra ut
 
Har åkt bil i stort sett hela dagen, inte alltför tråkigt men inte heller alltför kul heller... Jag åkte bil idag för att se Oscars skolavslutning, stackarn slutar ju nästa en vecka senare än mig men what ever, iaf så var den faktiskt inte alltför tråkigt, menar vem vill inte se sin brorsa stå och sjunga en jätte fin låt med två trevliga tjejer, okej nu kanske jag överdrev lite men iaf så vart det en lyckad dag och jag är stolt över Oscar för att han klarar sig så bra trots allt som har hänt!

Sommarlov by the way och mitt sommarjobb börjar inte förräns 4 Juli så det är ett tag kvar, tills dess så ska jag väl plåta lite bilder, köpa lite prylar och om jag har tur också hjälpa en vän med en lägenhet :)
´
Oj jag höll visst på att glömma en sak, jag vill bara klargöra att jag gillar folk som skriver personliga och trevliga saker på sina bloggar, som får en att bli peppad att dela med sig lite mer utav sitt liv fast på ett helt annat sätt, om det nu är någon som fattar vad jag menar?

Hörs Hej


I ♥ my animal friends


I don't need a ring around my finger


A Lot Like Love

En film som alltid duger i alla lägen är A Lot Like Love, den är grymt romantisk väldigt underhållande på ett mysigt sätt som får en att verkligen inte orka vara singel längre. Men, men allt händer ju typ ändå bara i filmer.

Musiken i filmen är helt fantastiskt, det är mycket de som gör att jag tycker så mycket om filmen, därför har jag bestämt mig för att dela med mig av mina favorit låtar ifrån filmen.

Jet- look what you've done


Aqualung- brighter than sunshine



Bon jovi- i'll be there for you



                           it seems like such fun
                    Until you lose what you had won


Det här skulle ha varit din dag också tänker på dig!


110609


Det kommer aldrig vara ett vi, det har aldrig funnits ett vi

Tur för mig då


when it dosen't work right now will it will happen later

När du är stark så syns det, om du är svag så syns det också. Skillnaden är bara den att dom som är starka ger oftast ett mycket bättre uttryck än dom som är svaga, men det kanske bara är mina ögon som spelar mig ett spratt, för vad vet jag om vem som är starkast eller svagast?

I won't make the deal with the devil agian, unless it has anything to do with someone I care about


Solen steker på, bäst att man hoppar i vattnet snart

Jajemänsan verkar som om solen faktiskt har hittat upp hit, jävligt bra känns det! Funderar dessutom på att köpa någoting klänning aktikt som går att ha om det blir typ 20-25 grader varmt (som idag) annars kommer man bara svettas ihjäl.

Kan också skryta om att jag inte behöver vara ute särskillt länge ute i solen för att bli brun, så för alla er andra där ute som inte har det lika lätt att bli bruna så beklagar jag detta :)

Imorgon är det dags för skolan "hurra"- eller inte- så då gäller det att vara vaken med tuppen och se till att inte komma försent. Men det ska nog inte vara någont problem för mig ;) Iaf så är det oxå tur att det bara är typ fyra dagar som man går, sen är det SOMMARLOV! Och god only knows what's gonna happen, men det ska iaf bli nice att slippa vissa lektioner och vissa personer, mer än så tänker jag inte skriva om det.

Nu när jag väl har skrivit klart det här inlägget så blir det dags för lite mera sol och lite mera värme. Ha det gött!

Student bilder


Idag ska jag gå in i en kyrka och tända ett ljus. Det ska symbolisera den glädjen du spred åt oss alla runomkring dig.


Studenternas stora dag

Skulle vilja tro att det kanske kommer att dyka upp bilder någon dag framöver.
Hörs hej!


RSS 2.0